• Menyn

  All mat lagas ombord

 • 3-rätters meny

  3-rätters middag

 • Sommarbuffé

  Sommarbuffé

 • BBQ

  BBQ

Menyn. Stockholmsbåten tar ert team ut till Stockholms skärgård med panoramautsikt från sjösidan.
Qrooz | En modern charterbåt i Stockholm

Menyn

Qrooz Meny

Mat & dryck ombord på Qrooz sköts av fartygets egna kockar. Tillsammans med våra gäster skräddarsyr vi ett upplägg med mat och dryck. Det går även utmärkt att välja från våra färdiga meny- och vinpaket.
Dryckerna provas ut tillsammans med Sommelier för att matcha middagen på bästa sätt. Musik, artister eller annan underhållning ordnar vi självklart också om så önskas.

”På de över 20 restauranger som jag varit med och öppnat de senaste 25 åren har jag testat på det mesta inom matlagning. Ju fler matstilar jag jobbat med, desto starkare drar min barndoms matminnen mig tillbaka till det franska köket. Kalla det för min Madeleinekaka, jag kommer inte undan – dofterna och smakerna sitter som oförglömliga sinnesminnen i kropp och själ och det har inspirerat och format mig som kock.
Trendigt, klassiskt eller nytänkande, ord jag struntar i. På Qrooz serverar jag och mitt team god mat med tydliga rötter i det franska köket, tolkad och tillagad på vårt personliga vis.
I köket basar köksmästare Rickard. Vi lärde känna varandra för många år sedan på Restaurang Frantzén & Lindeberg. Rickard har många års erfarenhet i branschen.
Varmt välkommen till Qrooz önskar jag, Rickard och hela teamet på Qrooz.”
Marco

Klicka nedan för exempelmeny som ger lite inspiration och idéer. Kontakta oss så skräddarsyr vi mat & dryck för dig.

Menyn i Stockholms skärgård

Upplev Stockholms modernaste charterbåt. Ring oss om menyn. Stockholm Qrooz tar ert team ut till Stockholms skärgård med panoramautsikt från sjösidan.

Ring oss för mer information eller begär offert för menyn med Stockholmsbåten Qrooz

Upplev en unik charterbåt i en unik skärgård. Kontakta oss för en offert idag för att få veta mer om Menyn och vad vi kan erbjuda. Vi lovar att ni kommer att bli nöjda.

QROOZ ett viskande miljöalternativ - En ny modern kryssningsdimension. Mingel kryssning ca 45 gäster - transporter max 50 gäster Sittande matgäster max 22 i matsalen +16 i loungen = totalt 34 Konferens vid bord och sittandes 20 gäster.

M/S Qrooz byggdes 2007 i Rotterdam, Holland. Hon har vunnit Hollands Industridesignpris. Qrooz är ombyggd för charter och registrerad som kommersiellt passagerarfartyg.

Fakta om Stockholms Skärgård I Stockholms skärgård finns omkring 30 000 öar, varav cirka 200 är bebodda. Stockholms skärgård är den största skärgården i Sverige. De största städerna i skärgården förutom Stockholm, är Nynäsham, Vaxholm och Norrtälje. Det finns tre sjövägar från Östersjön in till Stockholm som passerar genom skärgården. Dessa är Landsort, Sandhamn och Söderarm.

Menyn med Stockholmsbåten M/S Qrooz

Upplev en unik charterbåt i en unik skärgård. Kontakta oss för en offert idag för att få veta mer om Menyn och vad vi kan erbjuda. Vi lovar att ni kommer att bli nöjda.

QROOZ ett viskande miljöalternativ - En ny modern kryssningsdimension. Mingel kryssning ca 45 gäster - transporter max 50 gäster Sittande matgäster max 22 i matsalen +16 i loungen = totalt 34 Konferens vid bord och sittandes 20 gäster.

M/S Qrooz byggdes 2007 i Rotterdam, Holland. Hon har vunnit Hollands Industridesignpris. Qrooz är ombyggd för charter och registrerad som kommersiellt passagerarfartyg.

Invånarna i skärgården bestod från runt mitten av 1400-talet till slutet av det andra världskriget mestadels av bönder och fiskare. Vår och höst fiske var ganska intensivt i den yttre skärgården från 1450 fram till mitten av 1800-talet, och många fiskare levde under långa perioder bland de yttre öarna på grund av de långa avstånden till deras permanenta hus i den inre skärgården. Idag har de flesta av de små gårdarna på öarna lagts ned och fiskenäringen har nästan försvunnit. Kontakta oss om menyn på 0707 - 50 47 20 och begär offert eller boka Qrooz för olika företagskryssningar och events.

Båtlivet är en mycket populär aktivitet med kappsegling Ornö runt är den största i skärgården. Denna årliga tävling, som anordnades av Tyresö Boat Club, har ägt rum varje år sedan 1973. Den är öppen för alla som har en segelbåt men kräver registrering. Det finns olika inträdes klasser, med familjenklassen är den minst konkurrenskraftiga. På vintern gör många skridskoåkare utflykter över isen. Ring oss om menyn på 0707 - 50 47 20

Besök på de större öarna i skärgården är lätt året runt, men under vinterperioden beror rutterna på isläget. Flera rederier har regelbundna linjer. Den största rederiet heter Waxholms ägs av Stockholms län. Taxifartyg finns också. På sommaren fylls skärgården med privata båtar med människor som ofta utnyttjar allemansrätten, en lag som ger alla rätt att gå i land eller ankra på platser som inte är i direkt närhet av byggnader.

Fakta om mälaren

Mälaren är Sveriges tredje största sjö och har ett medeldjup på 12,8 meter och ett största djup på 66 meter. Dess utlopp går via Slussen i Stockholm till Norrström som har en medelvattenföring på drygt 160 m3/s. Stockholmsbåten Qrooz kan erbjuda företagskryssning i mälaren. Ring oss om menyn på 0707 - 50 47 20. Eller skicka ett meddelande

Mälaren är en typisk slättlandssjö med över 8 000 öar, holmar och skär. Dess tillrinningsområde är 22 650 km2, vilket motsvarar ca 5 % av Sveriges yta, och det omsluter sjön som en rektangel. Området sträcker framför allt ut sig västerut i förhållande till sjön. Sex län och ett 40-tal kommuner ligger inom Mälarens tillrinningsområde som har en befolkning på nästan en miljon människor. Utforska mälaren med ditt företag eller dina nära och kära. Gör en bokningsförfrågan om menyn på 0707 - 50 47 20. Ett flertal större åar rinner ner i Mälaren, bland annat Arbogaån, Kolbäcksån, Eskilstunaån, Svartån, Sagån, Råcksta å och Fyrisån.