• Menyn

  All mat lagas ombord

 • 3-rätters meny

  3-rätters middag

 • Sommarbuffé

  Sommarbuffé

 • BBQ

  BBQ

Menyn. Stockholmsbåten tar ert team ut till Stockholms skärgård med panoramautsikt från sjösidan.
Qrooz | En modern charterbåt i Stockholm

Menyn

Qrooz Meny

Mat & dryck ombord på Qrooz sköts av fartygets egna huvudleverantör Flavours Catering & Events. Om man önskar hyra båten med egen leverantör av mat & dryck så går det att göra.Flavours Catering & Event arbetar med närproducerade råvaror av hög kvalitet i kombination med förstklassig kockkompetens vilket uppskattas av medvetna kunder. Sedan 2003 driver Marco Hintikka och Rickard Svensson sin gemensamma verksamhet, men hela sina yrkesverksamma liv har ägarduon arbetat inom restaurangbranschen. De har ansvarat för catering på Frantzén & Lindeberg som innehar stjärnor i Guiden Michelin Main Cities of Europe.
Maten är kärnan i Flavours Catering & Events verksamhet. I de flesta fall hjälper de eventfirmor med matbiten men de håller även i mindre tillställningar på egen hand.
– Vi har valt att lägga vårt krut på det vi är bäst på, nämligen mat. Flavours Catering & Event ska vara ett alternativ för den som vill satsa på hög kvalitet och kunnande. Vi arbetar nära de bästa leverantörerna för att i största möjliga mån kunna erbjuda ekologiskt och kravodlat. Grundpelaren är att kunna leverera en produkt som vi själva är stolta över, säger Marco Hintikka.
Kontentan är att Flavours Catering & Event har en god förmåga att anpassa sig efter kundens önskemål. Här finns med andra ord gott om utrymme för skräddarsydda alternativ. Företaget är cateringleverantör till flera av Stockholms lyxkrogar – vilket håller kreativiteten stimulerad.

Alla priser i menyn är angivna i exklusive moms och per person.

Menyn i Stockholms skärgård

Upplev Stockholms modernaste charterbåt. Ring oss om menyn. Stockholm Qrooz tar ert team ut till Stockholms skärgård med panoramautsikt från sjösidan.

Ring oss för mer information eller begär offert för menyn med Stockholmsbåten Qrooz

Upplev en unik charterbåt i en unik skärgård. Kontakta oss för en offert idag för att få veta mer om Menyn och vad vi kan erbjuda. Vi lovar att ni kommer att bli nöjda.

QROOZ ett viskande miljöalternativ - En ny modern kryssningsdimension. Mingel kryssning ca 45 gäster - transporter max 50 gäster Sittande matgäster max 22 i matsalen +16 i loungen = totalt 34 Konferens vid bord och sittandes 20 gäster.

M/S Qrooz byggdes 2007 i Rotterdam, Holland. Hon har vunnit Hollands Industridesignpris. Qrooz är ombyggd för charter och registrerad som kommersiellt passagerarfartyg.

Fakta om Stockholms Skärgård I Stockholms skärgård finns omkring 30 000 öar, varav cirka 200 är bebodda. Stockholms skärgård är den största skärgården i Sverige. De största städerna i skärgården förutom Stockholm, är Nynäsham, Vaxholm och Norrtälje. Det finns tre sjövägar från Östersjön in till Stockholm som passerar genom skärgården. Dessa är Landsort, Sandhamn och Söderarm.

Menyn med Stockholmsbåten M/S Qrooz

Upplev en unik charterbåt i en unik skärgård. Kontakta oss för en offert idag för att få veta mer om Menyn och vad vi kan erbjuda. Vi lovar att ni kommer att bli nöjda.

QROOZ ett viskande miljöalternativ - En ny modern kryssningsdimension. Mingel kryssning ca 45 gäster - transporter max 50 gäster Sittande matgäster max 22 i matsalen +16 i loungen = totalt 34 Konferens vid bord och sittandes 20 gäster.

M/S Qrooz byggdes 2007 i Rotterdam, Holland. Hon har vunnit Hollands Industridesignpris. Qrooz är ombyggd för charter och registrerad som kommersiellt passagerarfartyg.

Invånarna i skärgården bestod från runt mitten av 1400-talet till slutet av det andra världskriget mestadels av bönder och fiskare. Vår och höst fiske var ganska intensivt i den yttre skärgården från 1450 fram till mitten av 1800-talet, och många fiskare levde under långa perioder bland de yttre öarna på grund av de långa avstånden till deras permanenta hus i den inre skärgården. Idag har de flesta av de små gårdarna på öarna lagts ned och fiskenäringen har nästan försvunnit. Kontakta oss om menyn på 0707 - 50 47 20 och begär offert eller boka Qrooz för olika företagskryssningar och events.

Båtlivet är en mycket populär aktivitet med kappsegling Ornö runt är den största i skärgården. Denna årliga tävling, som anordnades av Tyresö Boat Club, har ägt rum varje år sedan 1973. Den är öppen för alla som har en segelbåt men kräver registrering. Det finns olika inträdes klasser, med familjenklassen är den minst konkurrenskraftiga. På vintern gör många skridskoåkare utflykter över isen. Ring oss om menyn på 0707 - 50 47 20

Besök på de större öarna i skärgården är lätt året runt, men under vinterperioden beror rutterna på isläget. Flera rederier har regelbundna linjer. Den största rederiet heter Waxholms ägs av Stockholms län. Taxifartyg finns också. På sommaren fylls skärgården med privata båtar med människor som ofta utnyttjar allemansrätten, en lag som ger alla rätt att gå i land eller ankra på platser som inte är i direkt närhet av byggnader.

Fakta om mälaren

Mälaren är Sveriges tredje största sjö och har ett medeldjup på 12,8 meter och ett största djup på 66 meter. Dess utlopp går via Slussen i Stockholm till Norrström som har en medelvattenföring på drygt 160 m3/s. Stockholmsbåten Qrooz kan erbjuda företagskryssning i mälaren. Ring oss om menyn på 0707 - 50 47 20. Eller skicka ett meddelande

Mälaren är en typisk slättlandssjö med över 8 000 öar, holmar och skär. Dess tillrinningsområde är 22 650 km2, vilket motsvarar ca 5 % av Sveriges yta, och det omsluter sjön som en rektangel. Området sträcker framför allt ut sig västerut i förhållande till sjön. Sex län och ett 40-tal kommuner ligger inom Mälarens tillrinningsområde som har en befolkning på nästan en miljon människor. Utforska mälaren med ditt företag eller dina nära och kära. Gör en bokningsförfrågan om menyn på 0707 - 50 47 20. Ett flertal större åar rinner ner i Mälaren, bland annat Arbogaån, Kolbäcksån, Eskilstunaån, Svartån, Sagån, Råcksta å och Fyrisån.